Закохана Альоша показала пікантне фото з чоловіком з групи “Антитіла”: це триває 10 років

Зразковий сім'янин Тарас Тополя показав фото своєї щасливої дружини, яка тільки недавно народила йому третю дитину. Незважаючи на досить довгий спільний шлях до створення сім'ї, вони виглядають закохано і трепетно, ніби познайомилися лише вчора.

А познайомилися вони ще в нульових. Судячи з підпису Тараса в Інстаграме, вони разом з Оленою Кучер (справжнє ім’я співачки Alyosha) зустрічають вже десяту осінь. За цей час вони народили двох чарівних синів, а в цьому році їх сім’я поповнилася ще і донькою.

Тарас Тополя – музикант, автор своїх же пісень, громадський діяч, волонтер. У нього є своя українська група “Антитіла “, яка сьогодні знаходиться на піку популярності і збирає стадіони. На час пандемії і Alyosha, і Антитіла відмовилися від концертів, щоб уберегти публіку від поширення коронавирусной інфекції. Також це було пов’язано з тим, що Олена була вагітна, і це подвійний ризик для здоров’я мами. Зараз Тарас і Альоша віддали всі свої сили на виховання дочки. З огляду на те, що уряд знову планує ввести жорсткий карантин, вони поки концертів не планують.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч зробила огляд на купе потягу Дніпро-Хелм: в Укразалізниці як в п’ятизірковому готелі (ФОТО)

Відома українська співачка Злата Огнєвіч на своїй Інстаграм-сторінці розповіла, як подорожувала на потязі міжнародного сполучення. Зірка показала купе та провела огляд.

Найкрасивіша дружина українського шоу-бізнесу: кохана Діми Комарова одягла кофтинку з прозорої тканини

Дружина телеведучого-мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко вразила публіку виходом у розкішному вбранні. Недарма у 2016 році дівчина отримала титул "Міс Україна".

Смачніше за “Наполеон” і “Медовик”. Дуже смачний і соковитий лимонний торт: тісто запікаю разом з кремом

Лимонний торт за цим рецептом можна приготувати, як на свято, так і на кожен день. Цікаво, що коржі та крем для цього десерту готуються одночасно в одній формі.