Ані Лорак розкинула ноги і в обтягуючих штанах заінтригувала чимось цікавим: “Чекаєте? “

Співачка Ані Лорак довгий час виступає на публіці і завоювала величезну аудиторію фанатів. Навіть зараз, під час карантину, співачка продовжує свою творчу діяльність, і вже найближчим часом зможе порадувати всіх шанувальників новим творінням.

Як саме буде називатися нова пісня, і чому вона буде присвячена – співачка не уточнює. Але відомо, що Кароліна вже записала її на студії. Фотографії зі студії вона опублікувала у себе на офіційній сторінці в Інстаграм.

Проте, через адаптивного карантину всі концерти зараз скасовані, і все, де можуть проявити себе зірки – це запис нових пісень і зйомка кліпів. Ані Лорак цього літа вже випустила хіт під назвою “Твоєї улюбленої ” і зняла на нього кліп. В цьому кліпі також знялася дочка Ані Лорак, дев’ятирічна Софія, що для дівчинки стало справжнім дебютом.

Шанувальники помітили, що зухвала поза і наряд Ані Лорак на фото зі студії говорять про те, що пісня буде наповненою особливим змістом, ритмічної і такий, що підносить самооцінку і додає мотивації. Саме такими піснями заповнений останній альбом Ані Лорак, який вона представила в цьому році.

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.