Ані Лорак вбралася в пальто з латексу, щоб прикинутися худою і молодою: Мурат Налчаджиоглу, заздри!

Українська та російська співачка Ані Лорак показала нове неймовірне фото в стильному пальто з латексу. На знімку артистка стала в таку позу, що її найголовніший колишній почав кусати лікті.

Співачка виклала фото на тлі осіннього лісу – газон ще зелений, а ось листя і кущі вже вкрилися золотим і багряним кольором. Хто ж не любить такі фотосесії? Ось і Лорак не втрималася. У підписі до фотографії співачка написала: “Люблю осінь. Приймати фарби природи. Відчувати, змінюватися з часом, але не зраджувати собі “.

На знімку дівчина одягнена в чорних обтягуючих штанах і черевиках на високих підборах. Зверху на ній сірий латексний плащ, що робить образ ефектним і зухвалим. Ані Лорак прямо дивиться в камеру, руки поклала на пояс, злегка прикриваючи поправити за карантин живіт.

Волосся розпущені і недбало покладені на плечі. Великі локони надають загальному образу Ані пристрасті і загадковості.

Ані Лорак вразила своїм новим осіннім луком: її стилісти добре попрацювали!

Напередодні співачка заінтригувала фанатів, що зовсім скоро вийде її нова пісня. Правда подробиць артистка не розкривала, тому тепер шанувальники буквально прикуті до її Інстаграму і стежать за всіма оновленнями.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.