Дружина Дмитра Комарова Олександра Кучеренко вразила натуральною красою: волога і прекрасна

Олександра Кучеренко похвалилася стильним осіннім чином, який відмінно підкреслив її гідності.

«Міс Україна 2016», дружина відомого телеведучого Дмитра Комарова Олександра Кучеренка з недавніх пір стала ведучою шоу «33 за 3» на телеканалі ICTV. У програмі дівчина задає 33 питання відомим особистостям, а вони повинні встигнути на них відповісти за 3 хвилини. Кучеренко вже поспілкувалася з коміком Євгенієм Кошовим, Сергієм Притулою, дизайнером Андре Таном і іншими.

Олександра Кучеренко часто ділиться кадрами зі зйомок зі своїми фанатами в Інстаграме. Цього разу дівчина опублікувала фото на якому позувала біля червоного корпусу Київського університету імені Шевченка. Саша продемонструвала стильний образ – червоні штани із завищеною посадкою, шкіряна куртка і стильні півчобітки. Дівчина зазначила, що через осінньої погоди, вона вже 2 дня мокне на роботі. Телеведуча додала, що нові випуски передачі «33 за 3» будуть вибуховими.

Шанувальники красуні не пройшли повз публікації і засипали її компліментами в коментарях. «Яка ж ти гарна! Зачіска, одяг. Абсолютно все. »,« Сашенька, Ви дуже красива. »,« Красуня », – прокоментували підписники.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.