Андрій Григор’єв-Апполонов з “Иванушки International” розповів про позашлюбну дитину

Нещодавно всі свої одкровення на програмі "Доля людини" з Борисом Корчевніковим вирішив висловити Андрій Григор'єв-Апполонов - той самий рудий красень з "Иванушки International ".

Деякі подумали, що головним визнанням було те, що вся група з 1998 року кілька років страждала залежністю від алкоголю. Але немає, Андрій знайшов чим здивувати, і розповів на всю країну про своє позашлюбну дитину. Він вкотре нагадав – ніяких дітей на стороні у нього немає, і ні з ким в гастрольних турах він не мав близького зв’язку.

Рудий з Иванушек розповів, звідки взялася інформація про його позашлюбного сина

Андрій Григор'єв Апполонов
Андрій Григор’єв Апполонов

Як стверджує Григор’єв-Апполонов, одна не дуже адекватна фанатка поширює чутки про це, і Андрій не знає яку мету вона переслідує. Можливо, бажання прославитися за рахунок більш відомих особистостей.

«Причому я здав в одній програмі тест ДНК, але вона (фанатка, яка поширює чутки, – ред.) Продовжила наполягати, що це моя дитина. Ми навіть позов подали на неї. Але вона не зупиняється. Дуже здібна дівчина », – з усмішкою коментує Андрій Григор’єв-Апполонов з ” Иванушки International “.

Це ніяк не пов’язано з тим, що у Андрія є сини Іван і Артемій від союзу з Мариною Андріївною. З жінкою він в шлюбі з 2008 року.

Популярне

Схожі статті

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.