Обрізала волосся і розставила свою рогатку. Світлана Лобода намагається не відставати від моди – тюнінгує не тільки губи

Українська співачка Світлана Лобода приголомшила шанувальників новим зовнішнім виглядом - модне каре, леопардовий маска і нові творчі досягнення. Красуня-блондинка, живе в Росії, не перестає дивувати фанатів навіть на карантині.

“Друзі, Дякую вам за відданість і любов всі ці роки. Експериментальний Aльбом #SoldOut тричі платиновий! Сингл #BoomBoom вже отримав свою першу платину. Як то кажуть: ” Кручу-кручу куди хочу “, – написала LOBODA у себе в Інстаграм .

Щоб проілюструвати свої слова, співачка вибрала фото, де вона сидить на стільці і розкинула ноги в різні боки. В руках вона тримає дві своїх пластинки – це нові альбоми, які отримали нагороди на престижних музичних конкурсах.

Світлана Лобода завжди звикла досягати успіхів в кар’єрі, тому не планує відставати

Білява співачка, яка також нещодавно стала обличчям реклами компанії Мегафон поділилася, що зараз займається у всю творчістю. Довгий час у неї був своєрідний занепад – спочатку післяпологова депресія, потім корона криза, який привніс в її життя відсутність натхнення і скасування концертів.

Зараз LOBODA рада, що нарешті повернулася в вихор творчості, і сподівається найближчим часом порадувати фанатів новими хітами.

“Я так пишаюся Вами. Спасибі за це неймовірне творчість. Вітаємо “, “Ми пишаємося Вами і завжди підтримаємо “, “Ви це заслужили. Ми дуже любимо Вашу творчість, спасибі велике за круті треки “, – пишуть коментатори під постом епатажної Світлани Лободи.

Популярне

Схожі статті

Випічка, яка вартує золотих нагород: найпростіші та найсмачніші булочки з повидлом. Рецепт усього за 15 хв

Приготувати смачну та ситну випічку ви можете всього за 15 хвилин. Для цього вам потрібне тісто й трішки вільного часу. Готові? Берімося до справи!

“Єгипетська сила”: сенс крилатої фрази, яку повторював Микола Петрович з “Вороніних”, мало хто знає

«Вороніни» рясніють різноманітними висловами, що запам'ятовуються. Але все ж найяскравішим залишається Микола Петрович. Його фразу «Єгипетська сила» знає кожен, але всім відомо її значення.

Друге кохання Святослава Вакарчука: що відомо про жінку, заради якої співак покинув Лялю Фонарьову

Відомий український співак Святослав Вакарчук тримає своє особисте життя у повному секреті. Та приховати розлучення та народження дітей від нової жінки йому не вдалося.