У Мережі з’явився справжній раритет – фото з весілля Пугачової і Галкіна. Ось же вона там молодиця!

У Інстаграм з'явилася рідкісна фотографія - знімок з весілля Алли Борисівни Пугачової і її другого чоловіка Максима Галкіна.

Рідкісним знімком поділився зірковий фотограф і блогер Роман Родін, який в дев’яностих і початку нульових подорожував із зірками першого ешелону. У нього залишився досить великий архів фото зі зйомок, виступів, репетицій і інших важливих подій. Знімками він регулярно ділиться в Інстаграм.

“Зараз мені надіслали фото з весілля Пугачової і Кіркорова, де ми з Талгатом були свідками. На цьому фото ми сидимо по кадру праворуч від наречених. Молоді і красиві, як і молодята. Ех, час то яке було “, – пише Роман Родін в описі до фотографії в своєму блозі.

У нього в акаунті ви можете також знайти молодих Філіпа Кіркорова, Ларису Доліну, Ігоря Ніколаєва, Барі Алібасова і його групу “На-на “. Крім цього, Роман Родін регулярно проводить прямі ефіри, де розповідає цікаві історії про зірок і спілкується зі своїми шанувальниками.

Спеціальний відеосюжет про відносини Алли Пугачової і Максима Галкіна, а також про їх майбутнє розлучення ви можете подивитися на нашому каналі “Одна хвилина “.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.