У нього було закохана половина жіночого населення СРСР – три улюблені жінки красеня Івара Кальниньша

Творчі люди роблять цей світ прекраснішим, пропускаючи через призму свого таланту все емоційні і художні відтінки мистецтва - за це їм можна пробачити чутливість і буйство характеру. Через специфіку роботи у багатьох відомих артистів в особистому житті відбуваються не тільки полум'яні пристрасті, а й справжні бурі.

У житті актора було 3 шлюби і все він вважає щасливими.

Илга

На красивій дівчині Івар одружився відносно рано – в 22 роки. Вони прожили разом 20 років, стали батьками двох чарівних дівчаток – Уни і Елени. А потім раптом прийшли до розуміння, що любов пішла. Її більше не було.

Івар Кальниньш і Илга
Івар Калниньш і Илга
Две старшие дочери Кальныньша
Дві старші доньки Івара Кальниньша

Аурелія

Коли Івар зустрів Аурелію Анужіте, то перша дружина відразу його відпустила в нову любов.

Вони зустрілися на зйомках «Таємниця сім’ї де Граншан», їй тоді було всього 20 років, а чоловіку – за сорок. На той момент Калниньш вже був одружений і навіть ростив двох доньок, чи не ровесниць Аурелії. Але завзяті руді кучері і довірливі очі не змогли залишити його байдужим. І нехай під час зйомок їх спілкування обмежувалося робочим процесом і поверненням додому, до сім’ї і вірної дружини, після отримання гонорарів артист зрозумів – вони можуть більше не зустрітися.

Ивар Калныньш и Аурелия в фильме «Тайна семьи де Граншан»
Івар Калниньш і Аурелія у фільмі «Таємниця сім’ї де Граншан»

Тоді і стався поворотний момент в історії їхнього кохання – буквально за пару днів закохані не могли уявити життя один без одного. І місяця не минуло, як Калниньш розлучився з дружиною, зробив пропозицію молодій красуні і навіть встиг обвінчатися з нею. Незабаром в цій ідилії народився син Мікус – і якщо до цього моменту відносини в родині були безхмарними, то для творчої душі Аурелії побут виявився не по плечах.

 "Івар Виховання дитини здавалося їй тягарем, нудьгою – а Івар продовжував активно зніматися і тільки ставав дедалі популярнішими. Спроби умовити чоловіка на няню не закінчувались успіхом, адже в ті часи довіряти рідну дитину чужій людині здавалося дивним. У будь-якому випадку, залишалося потерпіти зовсім небагато. Але з кожним днем дівчина страждала все більше, а свій біль висловлювала через істерики і скандали.

Аурелія
Аурелія

Розради від нудної рутини вона знайшла на стороні – стала змінювати з іншими чоловіками, зникати з дому, потім взагалі забрала сина і речі. Актор майже рік божеволів в пошуках двох рідних людей, але їм немов слід прохолов. Потім сталося диво – втікачка сама зателефонувала чоловікові і повернулася додому, але всього через півроку знову втекла з дому. Тепер уже Калниньш таки подав на розлучення і відпустив нещасну любов.

Їх наступні життя пішли в гору – Анужіте знову вийшла заміж, тепер за латвійського бізнесмена, і повернулася до зйомок. Цей шлюб вже складався без проблем, в ньому народилося п’ять спільний дітей.

Аурелія Анужіте з другим чоловіком
Аурелія Анужіте з другим чоловіком

Лаура Магазніеце

Нова дружина Івара теж підійшла йому краще норовливої актриси – він вибрав собі спокійну Лауру Магазніеце, що працює в сфері юриспруденції. Їхня сім’я теж мирна і не знає негараздів.

Ивар Калныньш и Лаура Магазниеце растят двух дочек
Івар Калниньш і Лаура Магазніеце ростять двох дочок

Так і виходить, що часом двом людям мистецтва складно порозумітися – а з представниками нетворчих професій будувати серйозні стосунки набагато легше. Головне, що обидва актори зараз щасливі.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.