Юрій Луценко повернувся додому після онкологічної операції і там його чекав сюрприз, навіть два

Колишній генпрокурор Юрій Луценко нещодавно зізнався, що у нього страшне захворювання.

В останніх числах вересня політик і екс-прокурор Юрій Луценко офіційно повідомив, що у нього виявлено онкологічне захворювання і він переніс серйозну операцію. Видалення пухлини зайняло цілих 8 годин.

Після відновлення чоловік повернувся додому – для підготовки до першого курсу хіміотерапії. Зараз реабілітацію проходить і його дружина Ірина, яка отримала в минулому році інсульт, через що змушена була відмовитися від мандата народного депутата.

Юрій Луценко зі своєю собакою
Юрій Луценко зі своєю собакою

Коли господар повернувся додому, дуже були раді і його вихованці – бернська вівчарка на прізвисько Черчілль і кіт породи американський мейн-кун забарвлення чорний таббі, якого звуть по-простому – Кузьмич.

Кот Кузьмич
Кот Кузьмич

Котяра, звичайно, шикарний, Юрій Луценко часто ділиться його фото на своїй сторінці в ФБ.

Кот Юрія Луценка
Кот Юрія Луценка

Політик сказав, що на радощах кіт вирішив зробити господареві приємне і приніс йому трофеї:

На честь мого повернення з лікарні Кузьмич влаштував святкову полювання. Видобуток гордо виклав в центрі кімнати в готичному стилі. Господар. Годувальник. Естет

трофеї Кузьмича
трофеї Кузьмича

Пташку, звичайно, шкода. Але інстинкти є інстинкти і тварина, ділячись своєю здобиччю, так проявляє свою любов до людини.

Ірина Лученко зі своїм котом
Ірина Луценко зі своїм котом

З таким добувачем не пропадеш. Сподіваємося, рідні, домашня обстановка і вихованці допоможуть чоловікові швидше одужати.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.