Ані Лорак продовжує прикидатися молодою, щоб Мурат Налчаджиоглу покусав собі всі лікті: майже червона шапочка

Відома співачка Ані Лорак продовжує дивувати новими фотографіями на заздрість колишньому чоловікові Мурату Налчаджиоглу. На цей раз зірка вийшла на прогулянку, одягнувши стильний плащ і капелюшок — практично червона шапочка, але на новий лад.

На Instagram героїні нашої сьогоднішньої статті підписані майже 7 мільйонів людей, тому з упевненістю можна сказати, що вона є активним користувачем соцмереж. Там виконавиця регулярно радує шанувальників свіжими фото і відео, а також релізами нових пісень і кліпів.

Як справжня дівчина, Лорак вирішила зробити невелику фотосесію на тлі осіннього парку, коли трава ще зелена, але листя на деревах вже жовтіє.

Ани Лорак
Ані Лорак

Перед камерою Кароліна постала в стильному вбранні від бренду Burberry, склавши руки на поясі і тим самим підкресливши осину талію всупереч безлічі чуток про вагітність від нинішнього бойфренда Єгора Глєба. Її волосся укладені в акуратні хвилі, а на обличчі помітний легкий макіяж.

Ось як співачка підписала публікацію:

«Нехай буде хороша погода всередині. Ніжними, добрими словами зігрівається серце».

Фото з Instagram Ані Лорак
Фото з Instagram Ані Лорак

У коментарях знаменитість обсипали безліччю компліментів, як, втім, і завжди:

  • «Дівчинка-осінь»;
  • «Яка лялечка, шкода, не червона шапочка»;
  • «Красуня! Від ваших фото віє таким теплом і ніжністю»;
  • «Ікона стилю»;
  • «Як вам пасує цей образ! Виглядаєте на цілих 18 ».
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Немає сумнівів в тому, що як тільки екс-чоловік Ані Мурат побачить ці знімки, відразу ж зрозуміє, кого втратив. Судячи з повідомлень ЗМІ, артистка розлучилася з ним через його постійні зради.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.