У родині Лілії Ребрик поповнення. Запитує, як назвати: «Нас тепер п’ятеро»

У популярної української телеведучої Лілії Ребрик поповнення в родині. Цією радісною новиною зірка поділилася з шанувальниками на своїй сторінці в Instagram.

Лілія є активним користувачем соціальних мереж, де за її життям стежать більше 600 тисяч підписників. Там вона регулярно публікує нові фото і відео, а також розповідає про особисте.

На цей раз знаменитість виставила спільний знімок з чоловіком Андрієм Диким, дочками Діаною і Поліною і новим членом сім’ї, до появи якого вони готувалися довгих три з половиною роки. Їм стала дівчинка-щеня породи бішон фрізе, з ім’ям поки ще не визначилися.

Цю чарівну крихітку сімейству подарувала Настя Каменських — влітку її улюблена собака Мімі ощенилася.

За словами Ребрик, ініціатором завести вихованця була їх старша дочка, причому вони з чоловіком вмовляли її відмовитися від цієї ідеї. Проте аргументи Діани перемогли — щоб переконати батьків взяти цуценя, вона в свої 8 рочків перечитала купу ветеринарної літератури і тепер знає, як потрібно виховувати хвостатих.

«Що вам сказати? Готувалися до появи собаки, як до народження дитини. Тепер у нас вдома є розумна годівниця, спеціальна лежанка (у тон інтер’єру, звісно), поводок, нашийник, собачий набір посуду, шампунь і парфуми, море любові до нового маленького члена родини!», — написала Лілія.

У коментарях до публікації тут же з’явилося безліч поздоровлень з такою важливою подією:

  • «Вітаю з поповненням! Ви тепер багатодітна сім’я»;
  • «Це щастя дивитися в щасливі очі дитини, ви молодці!»;
  • «Дуже мило!».

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.