3-річна дочка Юлії Савичевої заспівала мамин хіт: не гірше, ніж зоряна мама

Співачка Юлія Савічева - справжня зірка нульових. Вона прославилася своїми концертами і тим, що створила саундтрек до серіалу "Не родись красивою ".

Сьогодні дівчині 33 роки, і вона продовжує розвиватися як творча особистість. До музики привчає і свою трирічну дочку. Нещодавно дівчинка виконала мамину пісню, чому шанувальники були дуже раді, і щиро здивувалися талантам такого маленького дитини.

“Моя Аня вже бігає по дому і наспівує« Доктор Хаус ». Дивлячись на неї, я подумала, а чому б і вам не приєднатися? “, – написала Юлія Савічева в коментарі до відео з піснею дівчинки. І оголосила конкурс в Інстаграм на найталановитіший і креативне відео-виконання пісні “Доктор Хаус “.

Тому, хто займе перше місце, Юлія Савічева перераховує десять тисяч рублів. Другому місцю – 5 тисяч рублів. А тому, хто посяде третє місце, подарує авторську толстовку з особистим автографом.

Шанувальники помітили, що дочка Савичевої і її мама – виглядають як дві краплі води

“Боже, як вона схожа на вас, Юлія, супер дівчинка “, – пише шанувальник з ніком marusya.ska. А юзер tatjanakaiseva пише: “Чи не ні, крутіше цієї милахи вже не зробити … вона шалено крута “. Орфографія і пунктуація коментаторів збережені.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.