Довгонога Леся Никитюк, згораючи від сорому, залізла в кущі і сховала своє неподобство

Українська телеведуча Леся Никитюк унікальна тим, що об'їздила понад 150 країн світу і підкорила їх своїми нескінченно довгими ногами.

У дитинстві дівчинка дуже комплексувала через свій зріст, але зараз вважає це неймовірним перевагою, і використовує як фішку. У своєму Інстаграм-блозі Никитюк не упускає можливості показати свої найгарячіші фото і найнезвичайніші пози. Але останнім часом Лесю, мабуть, присоромили, і вона стала більш скромною.

Леся прикрила все тіло одягом – вдає з себе скромну, але шанувальники-то знають про неї всю правду

На останньому фото Никитюк в довгих широких смугастих штанях і блакитній майці. На голові у неї капелюшок кольору слонової кістки.

Леся Никитюк зараз задіяна відразу в декількох великих проектах, в тому числі “Ле Маршрутка “, “Хто проти блондинок? “, “Хто зверху? “. Зараз зйомки останнього проекту “Хто зверху ” під питанням, адже її співведучий Сергій Притула пішов в політику. В кінці жовтня буде відомо чи займе він посаду мера столиці. Якщо так, йому будуть шукати заміну в проекті, якщо немає, з часом зйомки нових сезонів відновлять. Відзначимо, Сергій Притула – провідний, який не змінювався в “Хто зверху? ” Від самого першого випуску шоу.

Популярне

Схожі статті

Пили, їли, розважались: Потап показав, як проводить час в Амстердамі без Каменських і не збирається додому

У своєму профілі в Instagram, Потап поділився світлинами, як він проводить час в Амстердамі. Команда відпочиває на човнах, пʼє вино та гуляє памʼятними місцями. Як реагують українці на такий контент?

Старший син Анатолія Хостікоєва не від Сумської збирає компліменти від всіх жінок України (ФОТО)

Георгій народився у другому шлюбі Анатолія Хостікоєва та Любов Кубюк. Звісно, як мама і тато, став актором. Нині знаменитий чоловік приміряє на себе різні цікаві образи.

Час від часу влаштовую рідним кавказький сніданок: готую справжні хачапурі по-аджарськи з листкового тіста

Майже справжні хачапурі по-аджарськи можна легко приготувати на українській кухні. Для цього знадобиться листкове тісто, а приготувати човник – справа рук техніки.