Тарзан розповів про свій перший раз: “Дівчина просто втекла, і все”

В інтерв'ю Ксенії Собчак Сергій Глушко, який виступає під псевдонімом Тарзан, розповів, що його не дуже одягнені танці та виступи - це не просто робота.

Для Тарзана це величезна чоловіча енергія, яку він випускає в свою публіку через очі. І цю енергію він відчув ще в дитинстві. Тоді він не знав що з нею робити і як поводитися з жінками, навіть налякав дівчину, з якою у нього міг відбутися перший раз.

Від Тарзана втекла дівчина, коли у них ось ось повинна була відбутися близькість

“Я робив усе як годиться. Зняв сорочку, розстелив її, ось це ось. А потім вона просто замовкла, взяла і втекла. Я взагалі не зрозумів що не так “, – згадує чоловік Наташі Корольової.

З тих пір Сергій дуже ретельно опрацьовував всю свою так звану чоловічу енергію, і довів до того, що зараз звести з розуму може будь-яку жінку. Саме тому він вибрав для себе такий рід діяльності, і не виключає, що навіть в 70 років він буде продовжувати свої виступи – нехай і не такі активні, але такі ж гарячі, чуттєві і пристрасні.

Тарзан і Наташа Корольова
Тарзан і Наташа Корольова

Популярне

Схожі статті

Смачніше за “Наполеон” і “Медовик”. Дуже смачний і соковитий лимонний торт: тісто запікаю разом з кремом

Лимонний торт за цим рецептом можна приготувати, як на свято, так і на кожен день. Цікаво, що коржі та крем для цього десерту готуються одночасно в одній формі.

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.