Королева розповіла, скільки чоловіків у неї було і чи зраджувала вона Тарзану

В інтерв'ю Ксенії Собчак Наташа Корольова розповіла зі скількома чоловіками у неї була фізична близькість.

За її словами, вона ніколи не зраджувала ні першим чоловіком Ігорю Ніколаєву, ні другого чоловіка Сергію Глушко. Крім того, ніяких позашлюбних романів і відносин на стороні у неї не було.

“Я дуже рада, що у мене було всього два чоловіки “, – зізналася екс-русалка Ігоря Ніколаєва.

Наташа Корольова розповіла, чи готова зрадити, щоб помститися чоловікові за цей скандал

Тарзан і Наташа Корольова
Тарзан і Наташа Корольова

Наташа зізнається, що ніколи не думала про це, і навіть зараз не ревнує Сергія до його жінкам. І зараз у неї немає бажання якось мстити йому. Єдине бажання – це скоріше забути цю тему, і більше до неї не повертатися. Адже на центральних каналах так і продовжують виходити шоу з коханкою Сергія Анастасією Шульженко, яка заявляє, що Тарзан клявся їй у вічній любові, і щось розповідає про те, що була вагітна від танцюриста.

Популярне

Схожі статті

Чоловік відмовляється від іншого сніданку. Але інший і не потрібен, коли є така смакота: омлет на сковороді

Омлет знайомий усім нам як простий і швидкий варіант сніданку. Навіть таку звичну страву можна зробити ще кращою та смачнішою. Сьогодні ми підготували рецепт пишного омлету без молока на сковороді.

“Та, про яку я співаю пісні”: Олег Винник розкрив імʼя таємної дружини, якій зберігає вірність вже 20 років

Олег Винник багато років тримав подробиці особистого життя у таємниці під сімома замками. Проте в одному інтервʼю все ж розкрив імʼя дружини. Хто ця загадкова жінка та чи знає її публіка? 

Ви будете хвалитися цією стравою перед знайомими: рецепт найніжнішої картопляної запіканки з м’ясом

Картопля запечена з м'ясом під сирною скоринкою – це дуже смачна і ситна страва, яка підійде на свято і на кожен день. Всього кілька кулінарних секретів і ви приготуєте ідеальну запіканку!