Найкрасивіша жінка в українському шоу-бізнесі Олександра Кучеренко: дружина Діми Комарова показала фото з новою зачіскою

Дружина Дмитра Комарова Олександра Кучеренко похвалилася новою зачіскою. Їх пару називають однією з найулюбленіших в усьому українському шоу-бізнесі, з чим важко сперечатися — молоді, щасливі і красиві.

Весілля героїв нашої сьогоднішньої статті стало несподіванкою для шанувальників беззмінного ведучого «Світу навиворіт». Справа в тому, що закохані вирішили одружитися таємно подалі від посторонніх очей і настирливих папарацці, але вже після Дмитро про все розповів.

Виявляється, вони зустрічалися ще під час їх з Сашею участі у «Танцях з зірками», а познайомилися на конкурсі краси, де Кучеренко завоювала титул «Міс Україна-2016».

Александра на конкурсе Мисс Украина-2016
Олександра на конкурсі Міс Україна-2016

Подружжя регулярно з’являються один у одного в соціальних мережах, чим кожен раз викликають хвилю захоплення з боку фанатів. Варто сказати, що Комаров все так же займається тревел-шоу, а Олександра з недавніх пір пробує себе в ролі телеведучої на каналі ICTV. Освіту вона отримала профільну.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко
Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко

Як активний користувач Instagram, дівчина часто публікує нові фото і відео, ділиться моментами з особистого життя. На цей раз вона порадувала підписників знімком, на якому постала з незвичайню укладкою хвилями, легким макіяжем і в пальто-піджаку зі шкіряною вставкою.

Ось як Кучеренко підписала публікацію:

«Люблю свою роботу, люблю осінь, люблю Київ… Загалом, суцільна любов навколо. Сонячного всім дня, друзі! Вихідні скоро».

Як і слід було очікувати, в коментарях Сашу тут же обсипали компліментами:

  • «Краса!»;
  • «Шикарна зачіска!»;
  • «Пощастило Дімі»;
  • «Ангел в дівочому обличчі».
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Популярне

Схожі статті

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.