Весілля Володимира Остапчука та Христини Горняк: перші фото і відео щасливих молодят

У прекрасний сонячний день 15 жовтня прогриміло весілля Володимира Остапчука та Христини Горняк. У мережі вже з'явилися перші фото та відео з торжества новоспеченого подружжя.

Саме до своєї нинішньої дружини шоумен пішов від колишньої Олени Войченко, яка народила йому двох дітей. З нотаріусом Христиною Володимир познайомився трохи більше року тому на весіллі її подруги, де він був ведучим.

Вже 19 серпня чоловік зробив їй пропозицію, а сьогодні вони одружилися, хоча могли зробити це ще раніше, якби не коронавірус.

Володимир Остапчук зробив пропозицію Христині Гірник на яхті
Володимир Остапчук зробив пропозицію Христині Горняк на яхті

У недавньому інтерв’ю для програми «Зірковий шлях» пара поділилася подробицями підготовки до торжества. Остапчук вирішив бути нареченим в класичному чорному костюмі, а Горняк підготувала цілих три образи.

Скриншоты из Instagram Кристины Горняк — в их свадебном оформлении множество живых цветов
Скріншоти з Instagram Христини Горняк — у їх весільному оформленні багато живих квітів

Закохані запросили на свято небагато гостей — тільки найрідніших і найближчих людей. Їх батьки, до речі, сьогодні вперше і познайомилися. Що стосується присутності тамади і традиційних весільних конкурсів, то всього цього не було, оскільки молодята вирішили влаштувати більш сучасний банкет.

Скриншот из Instagram Владимира Остапчука — его мама и мама Кристины
Скріншот з Instagram Володимира Остапчука — його мама і мама Христини

Без виступів зірок, звичайно ж, не обійшлося, в числі яких опинилися народна улюблениця Вєрка Сердючка, піаніст Євген Хмара, фіналіст «Голосу країни» LAUD і не тільки.

Обручки пари особливі — з внутрішнім гравіюванням, яке можна прочитати тільки тоді, коли вони з’єднані в одну. Напис герої статті поки що не розсекретили.

Жених и невеста Владимир Остапчук и Кристина Горняк
Наречений і наречена Володимир Остапчук та Христина Горняк

Спочатку наречений і наречена розписалися в київському РАГСі, а церемонію з банкетом вони влаштували у вишуканому заміському ресторані Zafferano.

Весілля Остапчука та Горняк
Весілля Остапчука та Горняк

Весілля оформлене в осінніх відтінках — помаранчевому, зеленому і коричневому.

Дітей Володимира від першого шлюбу на святі не було. Як розповів він сам, на торжество запрошені тільки дорослі, так що пізніше вони з тепер уже дружиною, Емілією і Еваном погуляють окремо.

Владимир Остапчук с бывшей женой Еленой Войченко и их детьми
Володимир Остапчук з колишньою дружиною Оленою Войченко та їхніми дітьми

Ну і наостанок, з сьогоднішнього дня Христина не Горняк, а Остапчук — нотаріус вирішила взяти прізвище чоловіка.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.