Аліна Гросу прямо в парку похвалилася ідеальною фігурою: “Який у Вас розмір? “

Українська співачка Аліна Гросу цієї осені шокувала шанувальників новиною - вона розлучилася зі своїм чоловіком.

Багато фанатів тут же почали їй співчувати, але вона, судячи з усього, співачка взагалі не переймається з цього приводу, і насолоджується життям. Про це свідчать її щасливі знімки в Інстаграм. І навіть у весільній сукні.

Аліна виклала фотографію в яскравій сукні в горошок – повз такий фігурки не пройшов жоден чоловік

На знімку вона сидить на лавочці і читає сценарій до нових зйомок. У підписі до публікації Гросу відзначила – на майданчику сидить з сьомої ранку, і по мішках під очима на деяких знімках крупним планом це відмінно помітно.

Напевно, таким яскравим зовнішнім виглядом співачка і актриса намагається привернути до себе нового нареченого, адже бути однією для зірки такого рівня – як мінімум не солідно. В одному зі своїх інтерв’ю Гросу зізналася – розлучилася з чоловіком, російським бізнесменом Олександром Комкова, зараз, але труднощі в сімейному житті почалися ще взимку минулого року. А моменту їх гучного весілля в Венеції, де Аліна змінила цілих 5 нарядів нареченої, не минуло й дванадцяти місяців.

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.