Померлі актори серіалу “Інтерни”: по ним дуже сумують фанати серіалу, але їх більше не повернути

Навесні 2010 року на телеканалі СТС вийшов серіал про лікарів і їх внутрішнє життя - відносини, жарти, побутові проблеми і невдачі. Він став настільки близьким публіці, що відразу ж отримав колосальні рейтинги.

Зараз його вже не знімають, але активно переглядають в інтернеті. “Інтерни ” стали еталоном медичного гумору і в цілому цього жанру. Герої стали легендарними, їх почали впізнавати на вулицях. Однак, деяких героїв вже немає в живих. Давайте згадаємо якими вони були і які ролі вони зіграли.

Батько доктора Купітмана Олександр Леньков

Батько доктора Купітмана Олександр Леньків
Батько доктора Купітмана Олександр Леньків

Він помер в 2014 році в Москві. Йому було 70 років. Він був трудоголіком, і рідко йшов на лікарняний – тільки в критичних ситуаціях. Тому він запустив своє здоров’я, і діагноз рак шлунка був поставлений вже на четвертій стадії.

Римма Арнольдовна (пацієнтка) – Анна Воронова

Римма Арнольдовна (пацієнтка) - Анна Воронова
Римма Арнольдовна (пацієнтка) – Анна Воронова

Не стало актриси взимку 2015 року. Вона за своє життя виконала багато епізодичних ролей, а величезною слави так і не отримала. За її плечима більше 80 робіт у різних фільмографічних і театральних проектах.

Пацієнт Микола Южаков – Анатолій Отраднов

Пацієнт Микола Южаков - Анатолій Отраднов
Пацієнт Микола Южаков – Анатолій Отраднов

Його не стало через два роки після прем’єри фільмів – в січні 2012 року. Він помер у віці тридцяти років, залишивши дружину одну. За версією поліції Анатолій Отраднов отруївся алкоголем і медичним препаратом клозапин.

Старенька з хворим серцем – Дая Смирнова

Старенька з хворим серцем - Дая Смирнова
Старенька з хворим серцем – Дая Смирнова

Померла в березні 2012 року на 78-році життя. Вона була журналістом і кінознавцем, але деякий час знімалася і в фільмах. Правда, величезною популярністю вони актрисі не принесли. Дая Смирнова виконала роль пацієнтки в 36-ої серії першого сезону, була пацієнтом інтерна Вари Чорноус (Христини Асмус).

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.