Довгонога Леся Никитюк мало не залишилася без ока: на що тільки не підеш заради хайпу

Відома українська телеведуча Леся Никитюк розсмішила Мережу забавним відео.

Довгонога красуня Леся Никитюк опублікувала в своєму Інстаграмі смішне відео, в якому вона показала своє перевтілення. На початку ролика Леся постала в банному халаті і рушником на голові. При цьому ведуча милувалася червоною туфлею і вирішила підкинути її верх. Схоже, туфля полетіла кудись не туди і вдарила Лесю прямо в лоб біля очей. Невдоволено потираючи лоба, дівчина підкинула туфлю знову.

На наступному кадрі Никитюк сидить вже при параді. На ній надіто бузкове коротке плаття, а її волосся розвіваються нібито від вітру. Однак підписники відразу помітили, що в кадрі трохи видно фен, яким і створили ефект вітру.

Шанувальники зірки оцінили її відео, але порадили бути обережніше з туфлями. «Лесюня, ти красуня шикарна дівчина», «Ноги зачот !!! У кого довше у тебе чи у Полякової?) »,« Туфлі зачот, Леся Іванівна теж зачот »,« Що ж ти, так можна і в око », – прокоментували підписники.

Популярне

Схожі статті

Животик такий, що на двійню схоже: вагітна Джамала вийшла в люди
перед самими пологами (ФОТО)

Співачка Джамала часто ділиться з фанатами світлинами з округлим животиком, щоб публіка могла розділити з нею цю радість. Проте артистка не сидить вдома, а продовжує плідно працювати.

Аромат відчувається за кілометр: мій секрет найзапашнішого бульйону на суп чи борщ. Варю як професіонали

Бульйон - проста і смачна страва. Вона чудово підходить як основа для супу, борщу і багато чого іншого. Також чудова самостійна страва. Сьогодні ми підготували рецепт ароматного курячого бульйону.

Дантес не ховає від Дорофєєвої своїх намірів на майбутнє з Кацуріною та її дітьми: створені одне для одного

Володимир Дантес привітав нову обраницю Дашу Кацуріну з днем народження та поділився романтичними світлинами з дівчиною. А чи привітав батько двох дітей та екс-чоловік Дашу зі святом?