Гасне на очах. Стало відомо про рак у Бориса Моїсеєва – дуже слабкий став

Зараз Моїсеєв веде закритий спосіб життя, і ніяк не коментує чутки, які про нього поширюються.

Артист пережив три інсульти, тому зараз він явно не в найкращому стані. До цього всього додалися і чутки про онкологію співака, які він поки не поспішає спростовувати.

Борис Моїсеєв
Борис Моїсеєв

Більше про життя Бориса Моїсеєва, його орієнтації і дружині, інсульті та злиднях, співпраці з Аллою Пугачовою та інші цікаві факти дивіться в нашому відео на каналі “Одна хвилина “.

Журналіст Денис Сорокін заявив – він довгий час проводив розслідування щодо артиста Бориса Моїсеєва, і може бути впевнений – все не так райдужно, як стверджує його концертний директор Денис Горох. Насправді Борис вже довгий час прикутий до пастелі. Буває так, що ночами від його вдома не від’їжджає швидка допомога. А грошей вистачає тільки на найнеобхідніше. При чому Моїсеєв вже почав витрачати фінансову подушку, яка була відкладена на чорний день.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.