Як стилісти і голлівудська посмішка змінили зовнішність запущеної жінки? Неймовірне перевтілення (ФОТО)

У жінки майже не було зубів, а сиве волосся додавало кілька років. Навіть не віриться, що стилісти можуть так змінити зовнішність людини.

Героїню нашої історії звуть Естер. Вона багато років тяжко працювала і ніколи не відчувала себе справжньою жінкою.

Вона ніякого значення не надавала своїй зовнішності. У результаті вона виглядала недоглянутою, втомленою. На обличчі з’явилися пігментні плями, а сиве волосся і відсутність багатьох зубів додавали кілька років.

І ось Естер нарешті витягнула щасливий квиток. Стилісти запропонували жінці зробити кілька процедур, які назавжди змінять її життя.

Першим до роботи приступив стоматолог. У пацієнтки була складна ситуація, але фахівець зробив неймовірне. Через кілька годин у жінки з’явилася білосніжна посмішка, як у голлівудських зірок.

 ""

Потім пофарбували волосся, зробили манікюр, професійний макіяж й укладку. Підібрали гарну сукню і масивні сережки.

 ""

Результат перевтілення вразив навіть майстрів. А сама жінка зізналася, що навіть не здогадувалася, що може бути настільки красивою.

 ""

Як вам результат?

 ""

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.