Не бізнесмен, а альфонс: Аліна Гросу розповіла всю правду про колишнього чоловіка

Відома українська співачка і актриса Аліна Гросу після недавньої заяви про розлучення відверто розповіла, хто наповнював сімейний бюджет, коли вони з екс-чоловіком ще жили разом.

Аліна Гросу дала відверте інтерв’ю журналістці Наталці Влащенко, яке можна подивитися на її YouTube-каналі Vласть vs Vлащенко. У розмові з журналісткою співачка зізналася, що її колишнього чоловіка Олександра, якого всі ЗМІ називали російським бізнесменом, важко таким назвати. За словами Гросу, у її чоловіка є комп’ютерний клуб, але при цьому він не є єдиним його власником. «Формально у нього є бізнес, а по факту – це просто назва», – стверджує Гросу.

Аліна Гросу з колишнім чоловіком
Аліна Гросу з колишнім чоловіком

Також Аліна зізналася, що основну частину сімейного бюджету в будинок приносила саме вона. При цьому її колишній коханий спокійно користувався її грошима, приймаючи це за належне. «Адже найжахливіше не колись людина нагло бере, а коли веде себе, як ні в чому не бувало», – міркує артистка.

Нагадаємо, що раніше Аліна Гросу зізналася, що причиною розлучення з Олександром Крюковим стало нове захоплення екс-чоловіка. За словами Гросу, Олександр пішов до жінки старшого віку і з великим достатком.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.