Всі партнери Олени Шоптенко на «Танцях з зірками»: від президента Зеленського до повелителя вовчиць Винника

Після дискваліфікації пари Олега Винника з самого танцювального проекту країни хореограф Олена Шоптенко прийняла рішення назавжди покинути паркет. Ми вирішили пригадати всіх її партнерів на «Танцях з зірками».

Вперше героїня статті з’явилася на телеекранах в 2006-му, склавши пару Володимиру Зеленському. Це зараз він є президентом України, а тоді був відомий публіці, як комік, актор і шоумен.

Як професійна танцівниця, Олена спочатку була впевнена, що за такий короткий час неможливо з нетанцюючої людини зробити танцюючу. Проте вона помилялася, адже щоденні тренування не пройшли дарма — Шоптенко і Зеленський стали переможцями першого сезону шоу.

Алена Шоптенко и Владимир Зеленский
Олена Шоптенко та Володимир Зеленський

Наступного разу хореограф танцювала з телеведучим Максимом Неліпою. Вони так старанно готувалися, що не розрахували сил — партнер травмував спину, в результаті чого їм довелося покинути проект. До цього пара двічі була на межі вильоту.

Алена Шоптенко и Максим Нелипа
Олена Шоптенко та Максим Неліпа

Після довгої паузи в перезапуску «Танців» Шоптенко запалила паркет з актором Ахтемом Сеітаблаєвим. За її словами, він був одним з найбільш слухняних її учнів, проте завоювати кубок їм так і не вдалося — Альона і Ахтем потрапили до суперфіналу, але програли.

Алена Шоптенко и Ахтем Сеитаблаев
Олена Шоптенко і Ахтем Сеітаблаєв

У минулому році героїня статті вчила танцювати Олексія Яровенко і вийшло у неї це непогано, нехай вони і не увійшли до трійки лідерів. Через кілька яскравих номерів пара попрощалася з шоу в 11-му ефірі.

Алена Шоптенко и Алексей Яровенко
Олена Шоптенко та Олексій Яровенко

Нарешті в новому сезоні Шоптенко склала компанію відомому українському співакові Олегу Виннику. Це була найкоротша участь хореографа в проекті, зате одна з найбільш пам’ятних. Вони радували глядачів чотири випуски поспіль, на п’ятій злягли від коронавірусу, а на шостий їх дискваліфікували за правилами шоу.

Алена Шоптенко и Олег Винник
Олена Шоптенко та Олег Винник

Шанувальники домоглися свого — Олені та головному вовку країни пропонували повернутися на паркет, однак вони відмовилися. Саме після цього танцівниця оголосила, що більше не з’явиться в «Танцях» в якості чиєїсь пари.

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.