Чоловік і сліпий хлопчик: Ця правдива притча зворушує до глибини душі

Притча - це правда чи брехня? Це історія з елементами реального життя і з елементами вигадки. Притчі потрібні для того, щоб людина з іншого боку подивився на складну ситуацію, яка з нию трапилася.

Притча про чоловіка і сліпого хлопчика зворушує до глибини душі. Вона вчить дивитися на звичайні речі з незвичайного боку. Вона вчить любити і бути добрим.

Отже, притча про чоловіка і сліпого хлопчика.

В електричці Київ-Фастів їхав чоловік з 18-річним юнаком. На перший погляд – звичайнісінька ситуація, якби не одне “але “. Хлопець голосно захоплювався на весь вагон:

“Ох! Які гарні корови пасуться! “.

“Папа, а правда, що восени ця зелена трава стане жовтою? “.

“Подивися! Ти тільки подивися, якого кольору верхівки у сосен “.

“Я бачу хмари, вони такі неймовірні, тато ти теж помічаєш цю красу? “.

Люди, які за збігом обставин їхали поруч, почали переглядатися і перешіптуватися.

Тітонька в червоному капелюсі сказала: “Хлопчик, напевно, серйозно хворий “. Її сусідка з гірким поглядом додала: “Точно, я вам точно кажу, у нього щось з мозком. Бідний чоловік, буде доглядати за сином все життя “.

Студент, на вигляд, другого курсу, дуже голосно засміявся. Коли йому подзвонили по телефону, він голосно озвучив, що з ним в поїзді їде якийсь відсталий чувак.

Дідусь, який їхав поруч, з роздратуванням пробурчав: “Можна і тихіше базікати “.

У цій же електричці їхала журналістка. Вона спостерігала за всім зі сторони, і наважилася підійти до дивного чоловіка і ще більш дивного хлопчака:

“Вибачте, але ви так голосно захоплюватися простим речами: травою, коровами. Я пишу замітки про людей з психічними хворобами. Можливо, ви погодитеся поділитися своєю історією “.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Як схуднути на 6 кг за 4 тижні без спорту: ТОП-7 простих секретів

Хлопчик здивовано глянув на дівчину, а чоловік не міг стримати посмішку: “Шановна журналістка, мій синок повністю здоровий. Він був сліпим, а тепер ми зробили йому операцію на очах, і Микита вперше побачив цю всю красу, тому так дивується ” .

Висновок притчі: Коли дивишся на людей з боку, не поспішайте оцінювати тільки по першому враженню. Іноді те, що здається, дійсно просто здається.

Нагадаємо, молитва, яку потрібно читати кожну п’ятницю: на благополуччя всієї родини.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.