“Я теж думав, що немає ніякого ковіда ” – від коронавируса помер один з найуспішніших фітнес-блогерів України Дмитро Стужук

Дмитро Стужук був найуспішнішим фітнес-блогером України, як і його колишня дружина Софія. Нікому б і в голову не прийшло, що молодий чоловік в розквіті сил може так неочікувано померти. Напівсиротами залишилися троє малолітніх дітей.

Сімейна пара Стужуків була вельми успішною, особливо, в Інстаграмі – у Софії 5,4 млн підписчиків, в Дмитра – 1,1 млн.

Пост Софії Стужук в пам'ять померлого чоловіка
Пост Софії Стужук в пам’ять померлого чоловіка

Вони були зразком для багатьох вітчизняних і зарубіжних шанувальників. Троє красивих дітей – Давид, Лола і Олівія, розкіш напоказ, кращі курорти світу. Все є – що їм ще не вистачало?

 ""

 ""

Але незабаром після народження Олівії пара розлучилася. Дмитро все залишив дружині, взяв на себе утримання дітей.

Дмитро Стужук
Дмитро Стужук

Кілька днів тому він повернувся з Туреччини. І виставив такий пост в своєму Інстаграмі:

пост Стужука
пост Стужука

Чоловік вважав, що його здоровий організм сам впорається з інфекцією. Але вчора ввечері йому стало гірше, швидка його відвезла в лікарню. Там, не приходячи до тями, здоровий чоловік в розквіті сил помер від недостатності дихання і відмови внутрішніх органів – нирок і печінки.

Хто ще сумнівається, що коронавірус реальний?

 

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.