Довгонога Осадча показала свій “гарбуз” всій країні, поки Юрій Горбунов віджигав з Мейхер та Кароль

Телеведуча і зірка "Світського життя" Катерина Осадча привітала всіх з довгоочікуваною приходом осені.

До цього погода була зовсім не осіння, а вже кілька днів в центральній і західній Україні ллють жовтневі дощі. Скоро Хеллоуїн – західне свято, який з кожним роком в нашій країні відзначають все більше і більше людей.

“Чудове осіннє неділю. Тепер, коли більше часу проводимо вдома, є можливість приділити увагу декору, посуді, кулінарії. Влаштувати будинку і кафе, і ресторан, і побачення, і свято “, – написала Катерина Осадча.

Правда з ким Катя зібралася влаштовувати побачення, поки чоловік на роботі – незрозуміло

Інстаграм Катерини Осадчої
Інстаграм Катерини Осадчої

Цієї неділі Юрій Горбунов вів проект “Танці з зірками “, де були відразу два його об’єкта обожнювання – Надя Мейхер, з якої вони недавно цілувалися на зйомках “Великі Вуйки “. І карколомна Тіна Кароль, до грудей якої Юра так любить притискатися після зйомок “Танців … “. Як раніше розповідав Горбунов, його дружина Осадча – дуже ревнива. Тому завжди розпитує де він був і в яких сценах знімався.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.