Пекуча Астаф’єва показала свою “щілину” під водою без купальника

Співачка Даша Астаф'єва вирішила з кожним своїм постом в Інстаграм показувати все більше і більше частини свого тіла.

Остання фотосесія Астаф’євої в воді змусила шанувальників захоплюватися. Вона така ніжна і жіночна, що можна задивитися. Даша розповідає, що таку тематику вона вибрала неспроста – вона для неї особлива:

“До речі, плавати я довго не вміла. Навчилася в дев’ятому класі) Як тільки навчилася, відразу стала боятися води … Фотографуватися, мені як бачите, важливіше, ніж боятися … “.

Астаф’єва без купальника показала як хлюпається у воді

На знімках Даша Астаф’єва дійсно без купальника. Вона одягла мереживну нижню білизну тілесного кольору. Цей хід дозволяє на деяких фотографіях думати, що на Даші зовсім нічого немає. Знаючи її, шанувальники б взагалі не здивувалися, що їх кумир вирішила поплавати без нічого.

Деякі коментатори порівняли Астаф’єву з птахом. А як вам її фотосесія?

Популярне

Схожі статті

Кіш із рибою по-французьки: смакуй хоч гарячим, хоч холодним! Смачна несолодка випічка у європейському стилі

Завжди чудово мати у записнику декілька унікальних рецептів страв, які можна подати на будь-яке святкове чи буденне застілля. Один з таких — кіш із рибою та броколі по-французьки.

Де зараз колись популярна Надія Мейхер: тиняється Європою та робить спробу продавати речі власного бренду

Надія Мейхер, колись відома своїми музичними досягненнями, в останні роки змінила вектор особистої активності. Звісно, ця зміна кар'єрного шляху не залишилася непоміченою громадськістю.

Лише кабачок та рис, а на смак краще за м’ясо: оладки на сковорідці — простіше рецепта й не вигадати

Якщо ви шукаєте ідеальний спосіб розпочати день з енергією та задоволенням, то кабачкові оладки з рисом на сковорідці — ваш варіант: корисно, просто, легко!