Жінка вперше народила в 60 років: як зараз виглядає трирічна дитина? (ФОТО)

Жінка вперше стала мамою тільки в 60 років. Вони з чоловіком завжди хотіли бути батьками, але виявилося, що один з них не був готовий виховувати дитину в літньому віці.

Літнє подружжя з Сербії вже не сподівалося, що почують слова «мама і тато». Але в один день усе змінилося.

Серіф і Атіфа чекали дитину. Жінка спочатку не повірила, коли зробила тест на вагітність. Адже їй вже було 60 років, а чоловіку 68 років. Але лікар підтвердив і привітав майбутніх батьків.

«Я розуміла, що дуже сильно ризикую. Однак я все життя мріяла про дитину, і ось нарешті вона збулася!», – з трепетом згадує пенсіонерка.

Також радів і Серіф, адже він скоро стане батьком. Чоловік всю вагітність допомагав і оберігав дружину.

 ""

Незабаром на світ з’явилася здорова дівчинка Аліна. Зворушлива історія літніх батьків миттю розлетілася по всіх ЗМІ. Хтось засуджував, а хтось був радий за сім’ю. Але через деякий час новонароджена дівчинка залишилася без батька.

Пенсионерка стала мамой
Пенсіонерка стала мамою

Серіф пішов з сім’ї. За його словами, він не був готовий до постійного плачу дитини. Малятко то кричало, то плакало. Чоловік мріяв просто виспатися, але в будинку не було спокою.

Незважаючи на те, що більше не було сильного плеча, жінка не опускала руки. Небайдужі люди приносили і гроші, і одяг, дізнавшись, що пенсіонерка залишилася одна з дитиною на руках.

 ""

Зараз Атіфа щаслива мама трирічної дівчинки. Після народження довгоочікуваної дитини, у жінки ніби почалося нове життя: «Це Господнє Чудо. Тепер я буду жити заради неї, адже вона була моєю мрією».

Мама с дочкой
Мама з дочкою

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.