На вільну Каменських задивився Бедняков: може показати свій неприкритий горіх і незагорілі смужки від плавок

Каменських останнім часом стала дозволяти собі занадто багато одкровень.

Про це говорять фотографії в її Інстаграм – на них на дівчині взагалі нічого немає. Останнє фото в стрічці Насті просто приголомшило шанувальників – дівчина виклала знімок, де вона хлюпається в басейні в чому мати народила. Судячи з усього, вона взагалі не соромиться свого тіла, раз може без зайвих елементів одягу так сміливо позувати перед камерою.

Оголилася і чекає Потапа, а прийшов Бедняков

У коментарях до фотографії Насті з’явився Андрій Бедняков – ведучий шоу “Орел і решка “. Він написав, що дійсно здивований такої відвертості від дружини Потапа.

Каменських знову потрясла своїм горіхом перед носом у Потапа
Каменських знову потрясла своїм горіхом перед носом у Потапа

На знімку у NK видно сліди від плавок, в яких вона засмагала. Але щоб піти в воду, мабуть вирішила їх взагалі зняти. Потап на такі знімки ніяк не реагує, але, судячи з усього, він схвалює те, що його жінка показує свої причинні місця всій країні. Адже такі знімки від Каменських – це не одноразова акція, а сталість.

Шлюб між Потапом і Настею вже через півроку буде святкувати свою другу річницю. Живучи разом, вони вибрали позицію працювати окремо, але проводити вільний час разом.

Популярне

Схожі статті

Про цю закуску дізналася від кума. Тепер без неї не проходить жодне застілля: пікантний рецепт із помідорів

Жодне застілля і зустрічі з друзями не може обійтися без напоїв, а вони, своєю чергою, - без закуски. Сьогодні ми підготували простий рецепт пікантної закуски з помідорів. На застіллі здивує всіх.

Радянські господині замочували м’ясо в цукровій воді: про цей кулінарний лайфхак мені розповіла прабабуся

У наших бабусь та прабабусь не було мікрохвильових печей та духовок із функцією розморожування. Тому доводилося вигадувати власні лайфхаки, як швидше розморозити м'ясо з морозилки.

Холостяк Нікіта Добринін носить сандалі на шкарпетки: важко повірити, що це колишній Даші Квіткової

Нікіта Добринін опублікував знімки, на яких позує навпроти дзеркала у тату-салоні. Ведучий показався в сандалях, під якими були шкарпетки білого кольору.