Померла легендарна актриса Ірина Скобцева – мама Федора Бондарчука Важлива новина

У родині відомого російського кінорежисера і продюсера Федора Бондарчука сталася трагедія - померла Ірина Скобцева, талановита актриса і мати Федора. Вона пішла з життя в 26-ту річницю смерті свого чоловіка - режисера Сергія Бондарчука.

Сумну новину повідомили на сторінці компанії Art Pictures. Легенді радянського кіно було 93 роки.

Причини смерті поки не розкриваються – наближені до сім’ї відповідають лаконічно, що обставини поки з’ясовуються.

 "Ірина

Тим часом шанувальники творчості Скобцевой залишають коментарі з глибоким співчуттям щодо втрати та побажаннями сил рідним актриси.

 "Ірина

Також в соціальних мережах можна знайти чимало постів-прощань, де автори згадують улюблені ролі Ірини Костянтинівною: вона подарувала нам яскравих персонажів з фільмів «Мері Поппінс, до побачення!», «Війна і мир», «Тихий дон» і «Вони билися за батьківщину ».

Місце і час похорону поки не повідомляються, але будуть відомі найближчим часом.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.