Надзвичайна ситуація в усьому світі: число смертей досягло майже 1,1 мільйона

На даний момент ситуація з другою хвилею є досить-таки плачевною, так як у багатьох країнах спостерігається повноцінна друга хвиля пандемії.

Франція

Франція коронавірус
Франція коронавірус

Як відомо, саме Франція представляє одну з найбільших небезпек на даний період часу, що, власне, і стало причиною введення комендантської години в Парижі та інших великих містах Франції. Починаючи з 21:00 вечора громадяни зобов’язані припинити будь-яку економічну діяльність і своє пересування без вагомої на те причини, цей режим буде діяти протягом 4-х тижнів, але уряд на даний момент розглядає варіант продовження подібного обмеження до 1-го грудня. За порушення введеної комендантської години буде виписаний штраф на 135 євро (і 1500 євро в разі рецидиву). На даний момент ситуація все ще знаходиться під контролем.

 

Німеччина

Німеччина коронавірус
Німеччина коронавірус

Німеччина досить рідко фігурує в світових новинах, проте це не означає, що її ситуація трохи краще. Уряд планує обмежити роботу усіх кафе та посилити масковий режим. Рішення щодо посилення карантину пов’язане з тим, що відбувається активне зростання захворюваності коронавірусом в державі, тому, щоб зайвий раз не ризикувати, влада запроваджує обмеження по роботі барів, ресторанів і кафе до 23:00. До того ж, кількість людей на приватних вечірках (так як масові заходи скасовано взагалі) буде обмежено до 10-ти чоловік.

Португалія

Португалія коронавірус
Португалія коронавірус

Теж вельми притихла країна, яка тим не менш є однією з тих, хто найбільше постраждав через коронавірус – тільки за минулу добу в країні відбулося зараження 2072-х людей, а це на даний момент найбільший показник в світі з початку пандемії. Влада ввела режим надзвичайного стану, який поки що розрахований на 15 днів. Мета даного режиму – обмежити пересування громадян так, щоб коронавірус не уявляв такої серйозної загрози населенню країни. На громадських зборах можуть бути присутніми лише максимум 5 чоловік, а на приватних вечірках не більше 50-ти. Також всюди обов’язкова умова – носіння масок і використання спеціального додатку, яке контролює і відслідковує дистанцію між людьми по дорозі на роботу або навчання.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.