Співачка Валерія очікує поповнення в родині: “А чи не запізно? “

Днями стало відомо, що син співачки Валерії Арсеній Шульгін скоро вперше стане батьком.

У мережу навіть злили перші фото з УЗД невістки Валерії, однак стать дитини поки невідомий. Валерія так радісно відреагувала на звістку про онука чи онучку. Шанувальники навіть подумали, що знімок УЗД належить Валерії, і це вона в свої 52 роки вирішила ще раз йти народжувати.

Син Валерії Арсеній Шульгін вперше стане батьком

Невістка співачки Валерії вагітна
Невістка співачки Валерії вагітна

Зараз Арсенію 21 рік, і зі своєю дружиною вони перебувають у шлюбі менше року. Дівчину звуть Ліана, і вона старше Арсенія на рік – дівчині 22. У обох цей шлюб став першим, і дитина буде теж перший.

Фанати Валерії щиро вітають співачку і всю її сім’ю з поповненням. Поки щасливі батьки ще не знають стать своєї дитини, і навіть не можуть уявити як назвуть первістка, але вже у всю приймають поздоровлення.

Нагадаємо, Арсеній – середній дитина Валерії. Є ще дочка Шена і син Артемій.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.