Коханка Сергія Глушка поділилася фото поцілунку з ним: чергова провокація

Анастасія Шульженко ніяк не може пробачити одруженому Тарзану те, що він відмовився від усіх відносин з нею і навіть кілька разів її образив.

Тому практично щотижня, щоб не дати цьому скандалу вщухнути, публікує провокативні фото і відео. Сьогодні дівчина залила в акаунт старе фото з Тарзаном, де вона мило цілує його в щічку. Тоді ні Тарзан, ні Анастасія не підозрювали, яка ганьба їх чекає в майбутньому.

Коханка Тарзана звинуватила його в тому, що не зміг стримати обіцянку завжди любити її

Сам Сергій Глушко клянеться – ніяких обіцянок не давав, і все, що було між ним і цю маловідому актрисою – випадковий зв’язок. А Анастасія Шульженко так не вважає.

“Як же це мило, коли люди не беруть на себе відповідальність за свої вчинки, коли винні всі навколо: повії, клофелінниці, речовини, злісні зелені чоловічки “, – пише ображена дівчина.

Ні Сергій Глушко, ні Наташа Корольова більше не вважають за потрібне реагувати на подібне. Вони образилися на центральні канали та відомих телеведучих, в тому числі і на Андрія Малахова за те, що вони “витягли назовні чуже брудну білизну “. Зараз Наташа в інтерв’ю Ксенії Собчак запевнила – вони з Тарзаном щасливі і пройшли цей етап, забули як страшний сон.

Більше про розборки пари, і про те, як Тарзан підняв руку на свою коханку дивіться в нашому спеціальному сюжеті на YouTube-каналі “Одна хвилина “.

Зрада Тарзана: за що він вдарив коханку і пробачила його Наташа Корольова

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.