Юлія Висоцька показала маму, яка молодша за її чоловіка Андрія Кончаловського на цілих 15 років

Популярна російська актриса і телеведуча Юлія Висоцька показала маму Світлану. Цікаво, що жінка молодше зятя Андрія Кончаловського, до того ж не на якихось парочку років, а на цілих 15.

На самому початку відносин метра кіноіндустрії і на той момент висхідної зірки ніхто не вірив в їх роман. Причина в істотній різниці у віці. Незважаючи на це, пара успішно створила свій власний світ без заздрощів та злостивців, не звертаючи увагу на постійний осуд з боку оточуючих.

У шлюбі у подружжя з’явилися двоє спільних дітей — дочка Маша і син Петя. Петро планує пов’язати життя з професією архітектора, а ось з Марією все не так просто, адже вона не виходить зі стану коми вже довгих 7 років.

У 2013-му сімейство потрапило в аварію, в результаті якої найсильніше постраждала спадкоємиця зіркових батьків.

Юлия Высоцкая с детьми
Юлія Висоцька з дітьми

Вони весь цей час продовжують боротися за дочку, в чому їх підтримують всі рідні і близькі, причому навіть після такої трагедії Кончаловський і Висоцька залишилися разом. Мама ведучої Світлана в одному зі своїх рідкісних інтерв’ю розповіла, що біда тільки згуртувала пару.

Юлія не раз умовляла матір переїхати до Москви, щоб бути ближче до них, проте жінка відмовляється, живе вона в Новочеркаську. При цьому мати акторки часто буває в гостях у дочки і зятя — вони підтримують теплі відносини.

Высоцкая и Кончаловский
Висоцька і Кончаловський

Днями Світлані виповнилося 68, з чим Висоцька зворушливо привітала її у себе в Instagram. Теледіва опублікувала архівне сімейне фото з наступним підписом:

«На фотографії мої бабуся і маленька мама. Сьогодні особливий день, мамин день народження. Матуся, я завжди поруч!».

Звичайно, в коментарях безліч користувачів мережі приєдналися до поздоровлень, побажавши іменинниці довгих років життя, а також підмітив, що Юлія дуже схожа на свою бабусю.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.