Тіна Кароль взяла приклад з Насті Каменських і показала фото без одягу: Дан Балан пускає слину

Тіна Кароль - еталон жіночності, елегантності і краси. Співачку тричі визнавали найкрасивішою жінкою України за версією журналу «Viva», її зовнішністю захоплюються мільйони.

Тіна Кароль любить дивувати яскравими, елегантними нарядами і чуттєвими фотознімками. Однак цього разу артистка здивувала зовсім не одягом, адже її Тіна вирішила взагалі не надягати. Так, на фан сторінці Тіни Кароль в Інстаграмі з’явилося несподіване фото. На знімку співачка зображена зовсім без одягу, в одних довгих чорних рукавичках з візерунком. Тіна схрестила ноги і руки, прикривши ними причинні місця. Макіяж співачки був нюдовим, практично непомітним, а злегка хвилясте волосся вільно спадало на оголені плечі.

Хоча знімок був дуже відвертим, він вийшов зовсім вульгарним, а скоріше спокусливим. Це відзначили і шанувальники Кароль, засипавши її компліментами в коментарях.

Нагадаємо, нещодавно Тіна Кароль знялася у відвертій фотосесії, де приміряла спокусливе червоне плаття з дуже великим вирізом на нозі. Виріз був настільки великим, що Тіна ледь прикривала свої інтимні місця долонями.

Тіна Кароль вміє дивувати
Тіна Кароль вміє дивувати

Популярне

Схожі статті

Спекла пиріг з ревенем і яблучним повидлом: пісочне тісто + цікава начинка. Рецепт із бабусиного записника

Приготуймо неймовірно смачний пиріг із ревенем та яблучним повидлом, який стане фаворитом у вашому арсеналі рецептів. Обов'язково спробуйте!

Народжені 2024 року: Олександр Усик, Лілія Ребрик, Віталій Козловський стали батьками – як виглядають діти

Серед знаменитостей у 2024 році розпочався справжній бебі-бум. Так, батьками нещодавно стали Олександр Усик, Лілія Ребрик, Віталій Козловський. Як виглядають нащадки?

Іван Попович звернув увагу на дивну поведінку Миколи Гнатюка давно: виконавець “Барабана” подався у монахи

Микола Гнатюк час від часу говорив у інтерв'ю, що після 60 років збирається стати ближчим до Бога. Так і трапилося. Перші дзвіночки були помітні ще задовго до цієї дати.