Екс-віагрянка Альона Вінницька вперше розповіла про хворобу, яка мучила її довгі роки — подробиці

Екс-солістка найпершого складу жіночої поп-групи «ВІА Гра» Альона Вінницька вперше розповіла про важку хворобу, з якою боролася не один рік.

Після виходу з тріо в 2003 році героїня статті побудувала сольну кар’єру, також вона успішно зарекомендувала себе в ролі телеведучої на каналі «Україна».

Своїм колегам з програми «Зірковий шлях» Альона зізналася, що з самого народження була дуже хворобливою дитиною.

Алена в программе «Зірковий шлях»
Альона в програмі «Зірковий шлях»

Почалося все з того, що Вінницька народилася зі стафілококом. Це інфекція, що проявляється гнійним ураженням шкірного покриву, патологіями травного тракту, в процес можуть також залучатися ЛОР-органи і кісткова система.

Як сказала зірка, захворювання страшне і в деяких випадках навіть смертельне.

Алена Винницкая
Альона Вінницька

Через це мама народжувала Альону в інфекційному відділенні, після чого її відразу ізолювали. Перші півтора місяці дівчинка була взагалі без батьків поруч, а протягом трьох наступних років її життя буквально висіло на волоску.

Наслідки хвороби давали про себе знати і після. До самого закінчення школи виконавицю постійно переслідував хворобливий стан. За її словами, під час кожного огляду лікар знаходив у неї нові ускладнення від стафілокока.

Алена Винницкая
Альона Вінницька

Іншого дитинства, крім як постійні лікарні і санаторії, вона не знає. В результаті Вінницька почала боятися людей в білих халатах. Зате тепер все в порядку — Альона дуже уважно стежить за здоров’ям, хворіє нечасто, а до медиків ставиться з великою повагою.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.