Красуня-дружина Дмитра Комарова показала те, що зазвичай ховає: очей неможливо відірвати

Дружина відомого телеведучого-мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко показала, чим користується дуже рідко в цьому році.

Дмитра Комарова та Олександру Кучеренко називають найкрасивішою парою українського шоу-бізнесу. Це й не дивно, адже Олександра володіє титулом «Міс Україна 2016», а Дмитра довгий час називали завидним холостяком України. Цікаво, що пара одружилася таємно і довгий час ніхто навіть не здогадувався, що між Кучеренко та Комаровим є романтичний зв’язок.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко одружилися таємно
Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко одружилися таємно

22-річна Олександра є не тільки моделлю, але і журналісткою та телеведучою. Дівчина веде активне життя і ділиться своїми зоряними буднями зі своїми шанувальниками в Інстаграм. Цього разу Кучеренко опублікувала фото, яке вона зробила перед зйомками програми «Зірковий спорт», де вона є ведучою.

Дівчина була одягнена в стильний чорно-білий піджак, її волосся було розпущене. Олександра вирішила зробити акцент в своєму макіяжі на губах і нафарбувала їх яскраво-червоною помадою. У підписі до фото телеведуча написала, що в цьому році помада стала для неї самим непотрібним предметом, адже зараз губи завжди доводиться ховати під маскою. Шанувальники Олександри захопилися її красою і засипали дівчину компліментами в коментарях. «Яка ж ви красива», «Шикарна дівчина красива з будь помадою, але з червоною просто бомбезно!», – відреагували підписники на нове фото Олександри.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.