Полізла рукою в ширінку: Ані Лорак застукали за непристойним заняттям

Ані Лорак опублікувала нове фото в своєму Інстаграме, продемонструвавши стильний образ, але шанувальники звернули увагу на інше.

Відома українська співачка Ані Лорак довгий час живе і працює в Росії. У минулому році артистка розлучилася зі своїм чоловіком Муратом Налчаджиоглу, з яким прожила в шлюбі 10 років. Причиною розлучення стала зрада чоловіка. Варто зазначити, що драма в особистому житті не зламала жінку. Лорак є однією з найуспішніших і затребуваних співачок пострадянського простору і активно продовжує працювати над випуском нових пісень і феєричних шоу. До того ж, Кароліна вирішила не зациклюватися на колишньому чоловікові і вже у всю крутить роман з молодим продюсером Єгором Глібом.

Ані Лорак з молодим ізбраннніком
Ані Лорак з молодим обранцем

Ані Лорак є активним користувачем соціальних мереж і регулярно публікує свіжі фотографії. Нещодавно Лорак опублікувала фото в своїх Інстаграм-сторіз, де показала стильний осінній образ.

Ані Лорак показала стильний лук
Ані Лорак показала стильний лук

Співачка одягла шкіряні коричневі штани, смугасту сорочку з шовку і панамку в тон. Кароліна вибрала вдалу позу, яка відмінно підкреслила довгі і стрункі ноги співачки, а руку, чомусь, Лорак розмістила на рівні ширінки.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.