55-річна Таїсія Повалій танцювала в червоному латексі: ФОТО

Латекс і запальні танці показала Таїсія Повалій у своїй новій роботі "Дай мені любов".

Буквально 6 лютого українська співачка Таїсія Повалій презентувала пісню «Дай мені любов», а вже 7 лютого зірка вирішила презентувати яскраве і запальне відео на цю пісню.

Пісня «Дай мені любов» захопила шанувальників. Під відео пишуть: “Класна композиція “. Дивуються лише жителі України, які просто не розуміють, чому співачка-втікачка презентувала пісню українською мовою.

Таїсія Повалій не так часто радує новими роботами, тому справжні шанувальники з нетерпінням чекають кліпу.

Таїсія Повалій не так часто радує новими роботами
Таїсія Повалій не так часто радує новими роботами

14 лютого зірка зробить подарунок і презентує на своєму офіційному YouTube каналі відео.

Латекс червоного кольору, обтягуючі міні, глибоке декольте, відкриті ноги – Таїсія Повалій запалила по повній в своєму кліпі. Такою шанувальники 55-річну співачку ще не бачили.

“Я тут жива, я в русі, і я йду вперед. Ця робота не виклик для ринку, але ця робота виклик для мене і моїх слухачів, які звикли до мене інший. Тут же я розкривати і закликаю собою, своїми піснями і музикою радіти кожному дню, любити себе і діяти! “, – коментує вихід кліпу Таїсія Повалій

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Користь та шкода манної каші: скільки можна їсти, щоб не погладшати

Нагадаємо, Анджеліна Джолі – вважається однією з найпопулярніших актрис Голлівуду і найкрасивішою жінкою світу. Мало хто знає, але в 2013 році Анджеліна зробила операцію на видалення молочних залоз . Все тому, що ризик розвитку онкологічного захворювання грудей у актриси становив 87%.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина .

Популярне

Схожі статті

На сніданок чи вечерю смажу капустяні млинці: мороки небагато, натомість чоловік та діти ситі й вдоволені

Приготувати ситну вечерю можна без будь-яких серйозних зусиль. Капустяні млинці виходять смачними й ситними, тож можна їх використовувати як повноцінну страву на сніданок чи вечерю.

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.