Дружина Дмитра Комарова Олександра Кучеренко в прозорій сукні показала свої бездоганні вигини

«Міс Україна 2016», модель і телеведуча Олександра Кучеренко здивувала Мережу сміливим образом.

Її називають найкрасивішою дружиною в українському шоу-бізнесі, а хтось порівнює її з голлівудською актрисою Анджеліною Джолі. Олександра Кучеренко для багатьох є еталоном жіночої краси. Дівчина знає свої сильні сторони і часто ділиться зі своїми шанувальниками свіжими знімками.

Деякий час назад Олександра пішла по стопах свого чоловіка Дмитра Комарова і стала телеведучою. Кучеренко веде програму “Зоряний спорт ” на каналі ICTV і регулярно з’являється в ефірі в спокусливих нарядах.

Нещодавно в своїх Інстаграм-сторіз Олександра опублікувала фото, зроблене перед зйомками нового випуску телепрограми.

Скріншот з Інстаграм-сторіз Кучеренко
Скріншот з Інстаграм-сторіз Кучеренко

Цього разу ведуча одягла чорну відверту сукню з прозорими вставками на руках і животі. Дівчина злегка зігнулася, продемонструвавши свої витончені вигини, і поклала руку на стегно, надавши знімку ще більшої пікантності.

Нагадаємо, нещодавно Олександра Кучеренко здивувала публіку схожістю з відомою голлівудською актрисою. Дівчина опублікувала фото на якому постала в стильному осінньому образі. Саша стояла полубоком і не дивилася в кадр. Багато передплатники відзначили, що на цьому знімку Кучеренко дуже схожа на Анджеліну Джолі.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.