Показала просвіт між ногами: схудла Ані Лорак натягнула чоловіче худі і чекає пропозиції від Єгора Гліба

Українська та російська співачка Ані Лорак під всю готується до весілля. Навіть тіло вже в форму привела - схудла так, що ніжки здаються такими тонкими, як сірники.

Нещодавно співачка засвітила обручку з величезним діамантом від нинішнього залицяльника Єгора Глібова. Незабаром Ані Лорак підтвердила – готується знову йти під вінець. Сьогодні артистка опублікувала фото, де вона у великій чоловічий толстовці і обтягуючих штанах позує на тлі вулиці. Лорак мило посміхається, і бажає всім щастя.

“Все буде добре! Всередині нас ховається суперсила і неймовірні здібності! Вір у себе! “, – написала артистка у описі до фотографії.

Мало хто знає, але Лорак дуже важко переживала розлучення з чоловіком Муратом. Він змінив Лорак, поки та була на гастролях і заробляла на життя. Але це не єдиний значимий чоловік в житті артистки. Більше про її проблеми, негаразди і перемоги дивіться в нашому відео на Ютуб-каналі “Одна хвилина ” – Ані Лорак: Головні чоловіки в житті співачки, зрада чоловіка і любов Єгора Гліба.

Також недавно Лорак випустила кліп, де знялася її з Муратом малолітня дочка Софія. Це було дебютний виступ дівчинки на широку публіку. Мабуть, вона вирішила піти по маминих стопах.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.