Коли я прочитав привітання колективу з днем весілля, трохи від жаху під землю не провалився

Реальна історія з життя.

Мене звуть Максим, я працюю в одному великому НДІ, створеному ще до війни, космічними дослідженнями займаємося. У нас все строго, пропускна система, все засекречено. Загалом, багато так, як ще було при СРСР.

 ""

І навіть є профком, яким завідує ветеран праці Вікторія Йосипівна. Їй вже років 80, а бігає як юна лань по поверхах, все щось організовує, на щось грошики збирає, кого запрошує нас розважати і розумні лекції читати. Ми Вікторію Йосипівну любимо, хоча іноді дістати може по саме не хочу.

Жінкам до 8 березня профком дарує милі дрібнички, а чоловікам на 23 лютого завжди одне і те ж – набір лез Жіллет. Ну це тому, що дочка Вікторії Йосипівни тримає невеликий магазинчик товарів гігієни і ці набори віддає за собівартістю, без накруток. Але мова не про те.

А ще наш профком до кожної події обов’язково випускає загальну стінгазету з поздоровленнями, яку чіпляють на дошку в головному фойє (пам’ятаєте, як у фільмі “Службовий роман”). Раніше вручну їх малювали, тепер комп’ютерник картинки шукає в інеті і роздруковує з потрібним текстом.

Для ілюстрації - кадр з фільму "Службовий роман"
Для ілюстрації – кадр з фільму “Службовий роман”

Загалом, я одружився. Два роки ми з Оленою зустрічалися і нарешті створили сім’ю. Весілля відгуляли скромну, за коштами. Та й не можна було влаштовувати пишні гуляння через карантин. Навіть медовий місяць відклали до кращих часів.

Загалом, приходжу в понеділок на роботу, а на дошці великий плакат з поздоровленнями. Голубки намальовані весільні.

Фото для иллюстрации

Здалеку побачив – приємно стало, що профком не проігнорував моє свято. А кругом народ товпиться, голосно ірже.

Підходжу, читаю і офігеваю:

Вітаємо Максима та Віктора з одруженням!

Злагода та любов!

Загалом, виявилося, незнайомий мені Віктор з іншого відділу теж одружився в той же день. Ось і вирішила Вікторія Йосипівна об’єднати два привітання в одне, ну в цілях економії. А комп’ютерник як зрозумів, так і написав.

Уже три місяці з мене ржуть всі колеги, кожен день мене питають, як поживає моя дружина Вітя. А справжня дружина Олена, коли сердиться, то проганяє жити до Віті, двоєженцем обзиває.

З другом по нещастю Віктором ми познайомилися і потоваришували – класний мужик. Його теж колеги, як і мене дістають.

Коротше, спасибі профкому за привітання! Вік не забуду.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.