Горбунов зробив пропозицію Тіні Кароль прямо в ефірі “Танців з зірками” – чи прийняла вона запрошення?

Поки зірки і їх партнери-хореографи в поті чола тренуються і виступають на паркеті, телеведучі проекту Юрій Горбунов та Тіна Кароль тримають за них кулачки.

Але сьогодні Юрій Горбунов зважився на відчайдушний крок – в наступному сезоні проекту він хоче вийти на паркет вже в якості учасника.

Тіна Кароль і Юрій Горбунов на "Танцях з зірками" 25 жовтня 2020
Тіна Кароль і Юрій Горбунов на “Танцях з зірками” 25 жовтня 2020

І він вже почав підшукувати собі пару. Природно, вибір припав на пишногруду колегу Тіну Кароль, тим більше, Тіна зараз одна, і вийти з Юрою на паркет їй ніхто не завадить.

А чи знає Катя Осадча про те, що Юра Горбунов підкочував до Тіни Кароль?

Тіна Кароль і його дружина Катя Осадча
Тіна Кароль і його дружина Катя Осадча

“Тіночка, ось ми з тобою дивимося на пари, а чи не хочеться тобі в наступному сезоні вийти, попотіти, випробувати це? Самба, ча-ча-ча, румба, пасадобль, а? “, – запитав у своєї колеги Тіни Кароль Юрій Горбунов. Тіна заперечувати пропозиції не стала, але і не погодилася. Заінтригувала лише тим, що вона вже бере участь в проекті “Маскарад “, який можна подивитися на 1 + 1 в суботу.

Нагадаємо, вже половина сезону “Танці з зірками ” пройдена. За цей час проект покинули 50% пар. Дві з них дискваліфікували через хворобу. За правилами цього сезону, одна пара максимум один раз може пропустити прямий ефір. Олег Винник та Олена Шоптенко вилетіли першими – вони не прийшли і на другий ефір. А на позаминулому прямому ефірі проект покинули Позитив і Юлія Сахневич.

Популярне

Схожі статті

Не Камалія, а Наталя Вікторівна Шмаренкова: за псевдонімом співачки ховається звичайна українська жінка

Відома українська співачка Камалія насправді народилась із зовсім іншим іменем. Розповідаємо, як звали артистку при народженні та чому вона вирішила змінити власне ім'я.

Продавці вже ховають від мене капусту та горошок: готую цей ситний та корисний салат по 2 рази на день

Цей рецепт салату з капусти дуже простий, та поєднання інгредієнтів у ньому дуже вдале. Страва виходить соковитою, ситною і не позбавлена свіжості.

Заспівав у клубі з кросівкою на голові: репер Потап показав, як розважається у Німеччині з новою солісткою

Все частіше український репер Олексій Потапенко потрапляє в публічні скандали. Нещодавно Потап виступив перед публікую з кросівкою на голові, через що отримав гнівні коментарі від глядачів.