Лободу в облягаючих латексних штанах обізвали “начитаною дівчиною” і не дарма!

Світлана Лобода раптом вирішила публіці показати, що не тільки вміє співати і свої принади демонструвати, а хоч вона і блондинка, але ще й розумна. Не те що деякі інші.

Днями вже 38-річна Лобода після бурхливого святкування свого дня народження в Дубаях, ефектно попрощалася з пляжним сезоном: в чорному міні-бікіні сумно помахала ручкою поруч з вишкою на пляжі. Народ, звичайно, зацінили її розкішну фігуру – так виглядати в 38, після народження 2-х дітей (особисто носила і народжувала) – мало хто може.

Світлана Лобода прощається з літом
Світлана Лобода прощається з літом

Повернулася вона додому і відразу приступила до роботи. Насамперед вирішила показати, яка вона не тільки красива, але ще й розумна, і серйозна.

І пішла в бібліотеку – де ще краще можна показати і розум, і серйозність. Але книжки не читала – ніколи, фотосесія важливіше. І Лобода була б не Лобода, якби і тут не похвалилася своїми формами. Бікіні для бібліотеки зовсім не комільфо, тому одягла чорні латексні штани – як друга шкіра точно.

Лобода в бібліотеці
Лобода в бібліотеці

До штанів дуже вдало підібраний верх – червоно-чорний картатий топ з прозорими вставками і бантом-краваткою і шикарний подовжений піджак. Образ такий вражаючий, що підписчики захопилися, назвавши співачку “мудрою”.

А вона вирішила добити і своєю обізнаністю і в якості супроводу виставила текст однієї з пісень Володимира Висоцького:

 "Пост

Захоплені коментарі не змусили себе чекати. Правда, як завжди, знайшлися і ті, кому багатий внутрішній світ зірки “до лампочки” – їм більше сподобалися штани і те, що в них. Ну що з них візьмеш – чоловіки!

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.