Ольга Фреймут кардинально змінила імідж: головний ревізор країни відрізала чубчик і несподівано стала брюнеткою

Публіка звикла бачити головного ревізора країни блондинкою, але тепер все зміниться. Днями Ольга Фреймут змінила імідж, причому досить кардинально.

Героїня нашої сьогоднішньої статті є однією з найскандальніших телеведучих на всьому українському телебаченні.

Вона випускає короткі відео уроки з етикету, чим одночасно і радує, і дратує українців, саркастично висловлюється про політичні амбіції колишнього колеги Сергія Притули, регулярно лається з примою-балериною Катериною Кухар.

Екатерина Кухар и Ольга Фреймут
Катерина Кухар та Ольга Фреймут

На цей раз обійшлося без скандалів, проте привід для бурхливих обговорень Фреймут дала. Як активний користувач соціальних мереж, у себе в Instagram зірка показала результат експериментів з волоссям.

Перед виступом на «Танцях з зірками» разом з народною улюбленицею Лесею Нікітюк вона вирішила відрізати чубчик і перефарбуватися в каштановий колір.

Скриншот из Instagram Ольги Фреймут
Скріншот з Instagram Ольги Фреймут

Собою оновленою Ольга поділилася в Insta-Stories, здивувавши шанувальників і в той же час змусивши їх похвилюватися. Невже після таких разючих змін у зовнішності тепер доведеться звикати до нової Фреймут?

Однак приводів для хвилювання немає — судячи з усього, теледіва просто приміряла перуку, адже на наступних кадрах вона знову з’явилася зі звичною зачіскою і блондом.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

Не можна не відзначити, що пару років тому інспектор і ревізор в одній особі вже зістригала собі чуба, викликавши неоднозначну реакцію публіки. Одним перетворення знаменитості сподобалося, а іншим навпаки.

Ольга Фреймут с челкой
Ольга Фреймут з чубчиком

Цікаво, що на той момент своій старшій доньці Златі героїня статті заборонила обрізати волосся, але собі ж не заборониш.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.