Гладить лису голову і називає на ім’я по батькові: як виглядає пара Лесі Никитюк? Любов зла

Леся Никитюк об'їздила понад 150 країн світу в рамках шоу "Орел і Решка ".

У проекті вона показала самі туристичні і самі забуті, але цікаві місця планети. Але раптом згадала, що вона – українка в 15 поколінні, і вирішила покататися по рідній країні. І не просто покататися, а показати шанувальникам ті місця, про які зазвичай не говорять по телевізору. Проект, який випускає Новий канал, Леся Никитюк назвала частково в честь себе – “Ле Маршрутка “.

За задумом, вона мандрує Україною від заходу до сходу, від півночі до півдня, і показує де і чим можна зайнятися туристам, і чому туди варто поїхати. Подорожує не на поїзді, а, як можна здогадатися з назви, на маршрутці. Водієм став чоловік, якого підозрюють у романі з Лесею.

Лисий і з животиком: як виглядає можливий коханий Лесі Іванівни Никитюк?

Звуть його Богдан Богданович. І саме він склав зворушливу компанію довгоногої телеведучої в її всеукраїнських подорожах. Вони іноді навіть викладають спільні фото, що говорить про особливу зв’язку, яка з’явилася під час зйомок проекту.

Нагадаємо, Леся Никитюк офіційно зараз одна. У якийсь період її сватали до одруженого колезі Сергію Притулі, але вони цю інформацію спростували.

Популярне

Схожі статті

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.

Беру курку та помідори і готую геніальний салат: оригінальний рецепт з доступних продуктів на свято

Приготуйте цю страву один раз і ви будете робити її постійно. З найпростіших продуктів виходить оригінальний салат, який з легкістю стане зіркою святкового столу.