Оля Цибульська поділилася рідкісним знімком з коханим: а чи не Дзідзьо це?

Українська співачка Оля Цибульська, яка зараз з головою занурена в роботу, не забуває і про особисте життя.

У Інстаграм-блозі знаменитість читають близько мільйона людей, які кожен день чекають її публікації. Напередодні вона показала ніжне фото з першим чоловіком в її житті. Першим і єдиним. Це, схоже, її нинішній чоловік, проте розглянути було складно, адже на знімку вони обнімаються, і чоловіка видно лише зі спини.

З незрозумілої причини Ольга Цибульська приховує ім’я і обличчя чоловіка. Хоча вони в шлюбі вже 6 років, і у них підростає син

Тому будь-які знімки з чоловіком – справжня рідкість.

Нещодавно в програмі “Зоряний шлях ” на каналі “Україна ” улюблениця Дзідзьо Оля Цибульська поділилася, що її нинішній чоловік був у неї в плані близькості першим. І зважилася вона на те, щоб наблизитися до нього, в 24 роки. Але дуже відповідально готувалася до тієї ночі, і вважає її однією з найбільш чуттєвих в життя. Зараз Оля виховує сина. Хотіла б ще дочка, але поки щільний графік і стрімка кар’єра не дозволяють зійти зі шляху, щоб знову поринути в радість материнства.

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.