Кращі жарти Івана Будько з Сватів: сміялися всією сім’єю

Складно знайти людину, яка б не дивилася серіал "Свати".

Його часто показують по телевізору на різних каналах, а ідею викупили навіть не російськомовні / україномовні країни, щоб перезняти цей ситком зі своїми акторами і своїми жартами.

Саме жарти і життєві ситуації – основа популярності “Сватів “. І ті, хто дивилися серіал, можуть впевнено сказати – автор багатьох крилатих виразів – глава сім’ї Будько Іван. Його голосом можна озвучувати анекдоти, і саме він – той самий актор, який перетворює самі банальні фрази в хохми. Давайте згадаємо його найяскравіші висловлювання.

Іван Будько з поросям
Іван Будько з поросям

“Виріши завдання. Який окружності у тебе буде синяк, якщо ти мені не занесёшь борг ввечері? “, – фраза Івана Степановича, адресована тому самому запеклому алкоголіку Мітяю, який в черговий раз щось у нього займав. До слова, Митяй і Іван – не тільки сусіди і товариші по чарці, але ще і куми.

Іван Будько і Митяй
Іван Будько і Митяй

Тому вони часто затівають якісь веселі історії в серіалі.

А ось такий діалог одного разу відбувся між Іваном і Мітяєм.

– Ой ти господи! … Ти що, з-під землі виріс ?!

– А що, мені тепер сигнальні ракети пускати? «Ваня, висуваюся»?

У третьому сезоні Федір Добронравов в ролі Івана Будько сказав ось таку фразу: “Такі, як ти, вічно живуть в наших серцях! І печінках … “. Нескладно здогадатися, що адресував її він своїй коханій дружині Валюх.

Іван Будько і Валюха
Іван Будько і Валюха

Нехай вони з Валюхою часто сварилися, але ці сварки не дуже серйозні, і більше гумористичні. Насправді в драматичних ситуаціях вони проявляли риси свого міцного і надійного шлюбу, який повинен стати прикладом для їхніх дітей.

“Поганому водієві даішник заважає завжди “, – сказав Іван Будько в другій серії першого сезону.

А ось ще одна смішна цитата, правда вона належить маленькій внучці Женьки, але описує як раз таки ту саму пару Івана і Валюхи.

Іван Будько і Валюха
Іван Будько і Валюха

“Спочатку дідусь Ваня ледь не помер, за це бабуся Валя його мало не вбила! “, – сказала внучка своїм батькам про бабусю і дідуся в третьому сезоні.

Ось такий смішний діалог відбувся між парою, коли вони були з дітьми на відпочинку, і проводили час біля басейну.

Іван Будько в магазині
Іван Будько в магазині

“- Валюха, добре-то як, едріт твою, давай, іди обполоснися!

– Та куди полоскати, я ж тільки поїла.

– Та ти постійно їси, шо ж тепер, не митися тепер, шо ли? “.

Валюха і Іван – приклад справжньої сільської родини, яка, як би не лаялася, все одно продовжує один одного любити. І до всіх незгод вони ставляться з гумором.

Іван Будько
Іван Будько

– Я була сліпа і глуха, коли виходила за тебе заміж !, – каже Валентина Будько.

– Ось бачиш, Валюха, від яких хвороб я тебе зцілив, – відповідає їй її чоловік Іван Степанович.

Гумор – основа серіалу “Свати “. Саме завдяки таким банальним жартів, які лежать на поверхні, картина запала в серця глядачів і м’яко сприймається аудиторією.

До слова, вже зовсім скоро повинен вийти заключний сьомий сезон серіалу “Свати “. Зйомки багато разів переносили і скасовували, подейкували навіть, що у проекту почалася містична “чорна смуга “. Детальніше дивіться в нашому відео на каналі “Одна хвилина “.

Чи буде сьомий сезон? Про це також у нас на каналі є сюжет. Переходьте, дивіться, і не забудьте підписатися!

А про самого персонажа Івана Будько, і про те, як його роль виконав Федір Добронравов, дивіться в сюжеті “Образ Івана Будько із серіалу Свати” з’їв “Федора Добронравова? “.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.