Місячний календар на листопад 2020: коли повний місяць в листопаді?

Місячний календар на листопад 2020 року допоможе визначити вам найбільш сприятливі дні місяця, які підійдуть для реалізації тих чи інших планів.

Фази Місяця безпосередньо впливають на життєдіяльність людини. Банальний приклад – стрижки за місячним календарем. Ті, хто ніколи не пробував, в один голос скажуть – дурниця! А ті, хто регулярно відвідує свого перукаря під час молодика знають, що тоді волосся росте краще і швидше.

Коли молодий місяць у листопаді?

Молодик
Молодик

У цьому місяці молодик буде в середині місяця – 15 числа. Як стверджує електронний журнал “Світ космосу “, найбільш сприятливими днями для всіх знаків зодіаку (а особливо для скорпіонів) є 2, 10 і 12 числа.

Як молодий місяць в листопаді 2020 впливає на людину?

Коли Сонце і Місяць знаходяться в активній фазі, вплив планет на стан людини особливо сильне. Такі дні вважаються негативними – люди, які піддаються метеорологічної залежності, відчувають схильність до депресії, дратівливість і втому. Сприятливими місячними днями є дні, коли на небі створюється аспект в 60 або 120 градусів між Сонцем і Місяцем – то саме молодик. У цьому місяці воно припадає, як ми вже говорили, на 15 число.

Напередодні молодика не варто планувати ніяких серйозних угод, покупок, доленосних рішень, інакше вони можуть отримати несподіваний, і не завжди приємний поворот.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.